Om mig
Med 18 års yrkeserfarenhet i restaurangbranschen och som kock har det här konceptet vuxit fram genom ett brinnande intresse för hantverk som berör mat, dryck och design. Min resa började på De Geer gymnasiet i Norrköping där jag gick hotell och- restaurangprogrammet med inriktning kök för att senare vidareutbilda mig på Hotell och restauranghögskolan i Grythyttan - Örebro universitet, för att satsa steget högre som kock. Utbildningen i Grythyttan innebar stort fokus på bred råvarukunskap och hantverkstekniker, men även fokus på estetiska aspekter i form av design kring vad som skapar en komplett helhetsupplevelse av en måltid. Under min studietid i Grythyttan fick jag även möjligheten att ansvara för köket och utveckla menyn på restaurangen Norsholms Vilt under sommarsäsongerna. Intresset för att arbeta med just vilt och ha skogen och norden som inspirationskälla växte, dels att få arbeta med kvalitativa råvaror men även ur ett hållbarhetsperspektiv då djur och natur ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Utöver konceptet vilt har jag personligen ett stort intresse och erfarenhet av det vegetariska köket, men även av fisk och skaldjur.